Пішки від столиці до деокупованого Херсона: Куцевалов зібрав два з половиною мільйони на благодійність

Відомий комік, учасник кількох сезонів "Ліги сміху", фіналіст "Пари на мільйон" завершив свій благодійний похід Україною від Києва до Херсона

Марк Куцевалов – відомий український комік, який також відомий під сценічним псевдонімом “Прозорий гонщик”. Окрім цього, хлопець – фіналіст популярного в Україні телешоу “Пара на мільйон”.

Та відомий Марк тепер не лише через свою телевізійну кар’єру. Юнак приголомшив світ своєю благодійною ініціативою: пройти пішки від столиці до Херсона.

Марк Куцевалов
Марк Куцевалов

Куцевалов завершив свій похід і досягнув цілі: зміг зібрати майже два з половиною мільйони гривень на повернення зв’язку та мережі херсонцям, які тривалий час перебували під окупацією. Здійснити задумане можна завдяки Starlink.

Це не перший похід артиста. Раніше Марк Куцевалов пройшов від Чорноморська до Говерли та зібрав своїми ногами та витривалістю майже три мільйони гривень, на які пізніше придбали три машини швидкої допомоги і позашляховик для Збройних Сил України.

І ось, майже у переддень нового 2023-го року, пішки Марк пройшов ще один некороткий шлях – ногами від Києва до Херсона. Відтак, на закупівлю Starlink для херсонців має 2 469 760 грн.

Як пройшов похід Куцевалова?

Марк зізнається, що було нелегко і складніше, ніж минулого разу. На це комік знаходить логічне пояснення: зараз рано темніє, йти трасою – це зручно, але страшно та небезпечно, адже поруч на великій швидкості проносяться автомобілі.

“Сходиш з траси – опиняєшся в кучугурі. Сходити в туалет та ночувати у просто спальному мішку було проблематично”, – заявив Марк.

Куцевалов розповів, як деякі дні були мегавдалими – він проходив по пів сотні кілометрів, але іноді були і труднощі: як-наприклад, пошук ночівлі цілу ніч.

Як і планував, свій похід він завершив у Херсоні.

Схожі статті