Натуральні та доглянуті: як зранку виглядають головні блондинки країни – Тіна Кароль і Леся Нікітюк показали

Зазвичай ми звикли бачити зірок при параді, тобто, з макіяжем, у красивому вбранні та, звісно, в сценічних образах, але в житті вони такі ж самі жінки, як і всі інші та можуть дозволити собі ходити без макіяжу та без образів.

Українська поп-діва Тіна Кароль завжди дивує своїми образами та всюди виходить з макіяжем, жоден концерт, жоден виступ не обходиться без красивих, яскравих образів. Але у реальному життя Кароль обирає жити без прикрас, в люди жінка виходить без косметики, без зачісок та без яскравих образів. Тіна вважає, що її шкіра має відпочивати та дихати, тому макіяжі у реальному житті не робить.

Тіна Кароль

А ще, відомо, що співачка останнім часом дуже сильно схудла, незрозуміло з чим це пов’язано, але Тіна худне на очах і це вже лякає її підписників. Тому останнє фото Тіни без макіяжу та прикрас та з впавшими вилицями дуже сильно налякало прихильників Кароль. Але варто сказати, що зранку жінка виглядає неймовірно.

Так само й Леся Нікітюк, яка нині перебуває на відпочинку. Там, телеведуча зовсім не фарбується та відновлюється, як зовнішньо, так і внутрішньо. Тому, останніми днями Леся виходить в сторіс без косметики та у халаті, або у спортивному вбранні. Варто сказати, що вигляд Нікітюк має чудовий. А ще й підправляє своє здоров’я та зовнішній вигляд різноманітними процедурами та фізичним навантаженням, що також дає свої результати. Тож, як бачимо, Нікітюк вирішила активно зайнятися своїм здоров’ям у новому році, що йде тільки на користь.

Леся Нікітюк

До речі Леся також останнім часом схудла й це помітно. Тож, можна сказати, що Леся виглядає без макіяжу та без прикрас чудово. Отже, обидві теледіви виглядають неймовірно красиво та привабливо і не соромляться своєї природності та натуральності. Але те, що жінки останнім часом дуже скинули вагу – це все ж таки бентежить прихильників.

Схожі статті