Михайло Діанов розповів про своє розлучення з дружиною: це знайомство з Поляковою вплинуло на героя України?

Відомий український герой Михайло Діанов, який став на захист "Азовсталі" та саме своїм героїзмом прославився на весь світ. Звісно, дуже шкода, що чоловік став заручником війни.

Михайло став справжнім героєм України, який проявив свою мужність, стійкість, відвагу та відданість своїй Батьківщині, на захист якої, він і став. Діанов пережив багато бід на війні та у полоні, він терпів знущання російських загарбників та отримав серйозне поранення. Але, на щастя, все залишилось у минулому і тепер, Михайло вже пережив складну операцію у США та повернувся в Україну відновлювати сили.

Михайло Діанов

Зараз же Діанова досить часто запрошують на різноманітні інтерв’ю, які стосуються не тільки воєнних питань, а ще і його особистого життя. Так, у шоу “Говорить Суханов” герой України вперше розповів про своє особисте життя. Так стало відомо, що чоловік вже кілька років розлучений. Але свою дружину, від якої у нього є доньки, він все ще кохає і навіть має велике бажання повернутися до коханої. Та на жаль, у своєму подружньому житті Діанов не зміг зберегти відданість та вірність своїй дружині та має подружні гріхи, тобто, зради.

Саме тому Михайло винить у розлученні себе і навіть не може наважитись на перший крок, тому що дуже боїться відмови. А своє розлучення чоловік переживав досить складно, тому він вважає, що саме це “ні”, може знову розбити його серце.

“Після розлучення років я два місця собі не знаходив. Та і зараз за нею сумую, я її дуже кохаю досі. Я – однолюб. Але разом ми ніколи не будемо, тому що ми дуже різні” – розповів Діанов.

Але всі шанси у Діанова є, тому що його кохана жінка все ще не знайшла нове кохання, як і сам Михайло, але все ж таки намагатися повернути своє минуле, він не стане, аби не бентежити свої почуття та почуття своєї колишньої дружини, яку він досить дуже сильно кохає.

Михайло Діанов з Поляковою

Також варто нагадати, що чоловік нещодавно особисто познайомився з Олею Поляковою, з якою навіть має спільне фото. Але сама зустріч була діловою, оскільки захисник “Азовсталі” зробив серйозний внесок у благодійний фонд співачки.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.