Categories Шоу-бізнес

Через рік в еміграції Влад Яма згадав про Україну та вразив новиною: хореограф нарешті повертається додому?

Знаменитий український хореограф Влад Яма сколихнув мережу раптовими фотографіями, які зроблені в Україні. Чи дійсно зірка повернувся додому?

Напередодні повномасштабної війни в Україні Влад Яма провів разом зі своєю сім’єю тривалі канікули в Сполучених Штатах Америки. Спочатку родина говорила про те, що їхній відпочинок буде дуже коротким, адже Леону необхідно було повертатися до школи.

Влад Яма згадав про Україну

Втім, повернення додому зіркова родина постійно відкладала, а після того, як Влад з’явився в Києві сталося російське вторгнення.

Влад Яма згадав про Україну

Після цього артист зник з радарів своїх фанатів. Вся справа в тому, що чоловік хоча і не обривав зв’язок, він не публікував контент, який міг би хоча б натякнути на його місцеположення. Однак, правду видали алгоритми Instagram, адже шанувальники могли визначити геолокацію власника акаунту.

Так користувачі мережі дізналися, що Влад знаходиться в Сполучених Штатах Америки. Через декілька місяців хореограф дав ексклюзивне інтерв’ю для Слави Дьоміна, в якому підтвердив, що знаходиться у Флориді разом з дружиною та сином. Не дивлячись на активний хейт, Влад підкреслив, що усіма силами намагається підтримати свою батьківщину і збирає кошти на благодійність. Суми вираховуються десятками тисяч доларів.

Втім, за цілий рік Влад так і не побував у столиці. Зірка постійно говорить про бажання повернутися і ділиться надіями, що це відбудеться найближчим часом. Втім, усе обмежується лише розмовами.

Втім, нещодавно він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram декілька кадрів, які були точно зроблені в Україні. На першому він показав старий автомобіль марки Жигулі з українськими номерами, а на другому кадрі – Південний міст.

Влад Яма згадав про Україну

Імовірність, що Влад опинився в Україні дуже мала, адже 13 січня він має взяти участь у гучному заході, метою якого є збір коштів для України. Однак, фізично така поїздка цілком імовірна.

Share