|
07.01.2023 11:21

“Ми жили разом”: Слава Дьомін зізнався, що мав роман із відомою телеведучою – Леся Нікітюк чи Лідія Таран?

Знаменитий український телеведучий Слава Дьомін раптово публічно розповів про свої романтичні стосунки зі своєю колегою. Усі деталі в нашій статті.

Декілька років тому знаменитий український теле- та радіоведучий Слава Дьомін повідомив про те, що розлучається зі своєю дружиною. Як з’ясувалося, з тих пір чоловік не тільки активно займався своєю кар’єрою, але і встиг побувати у стосунках, і до того ж зі своєю колегою.

Слава Дьомін зізнався, що мав роман із відомою телеведучою

Слава Дьомін зізнався, що мав роман із відомою телеведучою

Так, зірка розповів, що декілька місяців жив разом зі своєю обраницею, але врешті-решт пара прийняла рішення роз’їхатися через якість спільного життя. Після розставання пара залишилося друзями і телеведуча продовжила підтримувати Славу і навіть дозволила йому залишатися у себе вдома. Про це стало відомо завдяки публікаціям журналіста на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Слава Дьомін зізнався, що мав роман із відомою телеведучою

“Я був у стосунках із відомою телеведучою. І ми навіть мешкали разом. Ми жили разом кілька місяців. Але не зійшлися у побуті”, – зізнався зірка.

Варто відзначити, що імені своєї колишньої обраниці він так і не назвав. Але варіантів не так багато, адже більшість українських телеведучих заміжні. На думку одразу ж спадає Леся Нікітюк, Лідія Таран, Соломія Вітвіцька, тощо.

З усіма Слава прекрасно знайомий, адже активно співпрацює з зірками. Втім, ведучий ніде не засвітився, і тому ідентифікувати його імовірно колишню обраницю майже неможливо.

Ба більше, у Слави досить насичене особисте життя, адже позаминулого року він намагався потрапити на шоу Холостячка. Це відбулося майже одразу після новини про розлучення.