“Гарні люди завжди знаходять”: 33-річна Ілона Гвоздьова показала безкоштовне житло, яке знайшла для себе в Італії

Українська танцівниця та зірка "Танців з зірками" Ілона Гвоздьова виїхала до Італії разом з двома дітьми. Місцева родина надала вітчизняній зірці безкоштовне житло.

24 лютого 2022 року змінив – день, коли змінилося життя усіх українців, не зважаючи на вік, професію чи рівень впізнаваності на публіці. Війна змусила людей забути про попередні здобутки та об’єднатися разом задля перемоги над окупантом. Не залишаються осторонь і селебріті – кожен допомагає чим може. Хтось пішов у тероборону, хтось волонтерить, хтось підтримує армію фінансово або розповсюджує корисну інформацію в особистому блозі.

Зіркові матусі намагаються разом з іншими українками врятувати життя та здоров’я своїх дітей. Жінки масово виїздять закордон, де шукають прихистку серед європейців. У цьому списку опинилася й зірка “Танців з зірками” 33-річна Ілона Гвоздьова, яка виховує доньку Валерію та сина Домініка. Разом з малюками хореографиня виїхала до Італії.

Ілона Гвоздьова з дітьми та чоловіком
Ілона Гвоздьова з дітьми та чоловіком

У своєму особистому блозі Ілона познайомила підписників із родиною, яка прихистила її з дітьми у себе вдома – чоловіка та дружину, на ім’я Джанфранко і Джі-Джі. Італійка, як виявилося, викладає танець Zumba, тож Гвоздьова тепер зможе тренуватися з нею щодня вдома.

“Сьогодні я зрозуміла що гарні люди завжди знаходять своїх людей по духу, я не тільки знайшла сім’ю, а ще й знайшла тренера по Zumba, Джі-Джі викладає танці, уявляєте- це доля”, – написала танцівниця.

Ілона Гвоздьова показала родину, яка прихистила її в Італії
Ілона Гвоздьова показала родину, яка прихистила її в Італії

Гвоздьова з сином та донькою знайшла житло через спеціальний сайт Refugees Welcome, на якому італійські сім’ї пропонують безкоштовно тимчасовий прихисток для українців. Зірка розповіла, що самостійно можна обрати регіон та умови проживання.

“Ви можете обирати сім’ю, як це зробила я! Є різні регіони, різні умови і головне, ви можете приїхати в сім’ю на співбесіду й обговорити усі умови, подивитися будинок і віднайти для вашої сім’ї гарний варіант”, – додала Гвоздьова.

Сама Ілона оселилася в районі Ангуїллара-Саьація, судячи з фото, у невеличкому приватному будинку, на фоні якого вона зробила фото.

Схожі статті