Ілона Гвоздьова повернулася в Україну та показала округлий живіт до пологів: приїхала народжувати додому?

Українська танцівниця, Ілона Гвоздьова, яка віртуозно поєднує кар'єру та материнство, ошелешила фанатів відео з округлим животом. Невже мама двох дітей чекає на третього малюка? 

Одна з найвідоміших хореографинь країни, неодноразова учасниця таких танцювальних проєктів як: “Танці з зірками” та “Танцюють всі”, Ілона Гвоздьова, на початку війни була вимушена евакуюватись до Італії, щоб зберегти не тільки своє життя, а й двох маленьких дітей. Зараз, коли в окремих регіонах вже не має активних бойових дій, багато знаменитостей починають повертатися на Батьківщину. Ілона також втомилася від життя на чужині та відсутності коханого чоловіка поруч, що повернулася до рідної країни ще у травні.

Переможниця проєкту “Танці з зірками” одружена зі своїм чоловіком, Іваном Хом’ячуком, вже вісім років. У новому випуску “ЖВЛ” хореографиня поділилась, що на річницю свого шлюбу вона з чоловіком планувала повінчатися у храмі, але церемонія зривалася то через загрозу ракетного обстрілу, то через те, що не домовились зі священником. Але, все ж таки, парі вдалося виконати заплановане та бути один з одним у біді та радості молоді пообіцяли вже перед Господом.

Вагітна Ілона Гвоздьова ефектно показала животик
Ілона Гвоздьова повернулася в Україну

Подружжя виховує двох дітей, доньку Валерію та сина Домініка, якому виповнилося два роки. Не так давно знаменитість ошелешила фанатів новою публікацією у своєму ТікТоці.

Ілона Гвоздьова повернулася в Україну

На відео Ілона, у модному чорному купальнику, відпочивала коло басейна. На опублікованих кадрах неможливо не помітити, як округлився живіт хореографині. Цікаво, що сама Гвоздьова офіційно не повідомляла, що очікує з чоловіком третю дитину. Але підписники одразу почали вітати свою улюбленицю з вагітністю та звернули увагу, як Ілоні личить животик. Проте можливо, що артистка просто щільно пообідала та вирішила записати відео гумористичного характеру.

Нагадаємо, що 34 річна Ілона Гвоздьова займаються танцювальним мистецтвом з п’яти років та входить у трійку найкращих хореографинь України.

Схожі статті