|
12.01.2023 17:39

Остапчук вперше показав будинок: прибрав з рамок фото колишньої дружини Горняк, щоб не злити 22-річну пасію

Володимир Остапчук нещодавно вдруге розлучився, та, здається, на цей раз все набагато серйозніше, оскільки жодного спілкування з Горняк він не підтримує.

Чутки про розлучення коло гарної сімейної пари почали ходили ще кілька місяців тому, коли Христина різко поїхала за кордон і перебувала там досить тривалий час. А повернулась лише тоді, коли Володимир поїхав у відрядження. Це відразу здалося дивним, та й відсутність постійних спільних відео та фото також стало для підписників приводом думати так.

Екс-подружжя Остапчук

А згодом подружжя не вітало один одного з Днями народження та у річницю весілля нарешті повідомили про остаточний розрив своїх стосунків. Але жодних причин та подробиць досі ніхто не знає. Тепер Христина живе у Відні, а Остапчук у будинку в Києві.

Кожен з них тепер проживає досить не легкий період та демонструє як саме. Наприклад Володимира вже підозрюють у стосунках з молодою журналісткою, яка, до речі досить часто буває вдома у ведучого, що тільки підтверджує факт наявності нового кохання чоловіка.

Та днями, Володимир виклав на свою сторінку в instagram відео, яке пов’язано з тематикою війни. Але цікаво не це, а те, що в будинку немає жодного фото з Горняк. Натомість фото першої дружини Олени Войченко з дітьми стоять у рамочці на видному місці.

Невже стосунки Горняк та Остапчука стали настільки ворожими, що він вирішив повністю стерти з пам’яті все, що пов’язує його з колишньою? А можливо, Вова спеціально прибрав всі фото Христини, щоб нова дівчина не проявляла ревнощів до його минулого життя. Оскільки вона частенько заходить у гості та навіть вже почуває себе хазяйкою на кухні шоумена, про це також свідчать в історії у соціальних мережах чоловіка.

Тож, виходить, що тепер немає жодних шансів на примирення пари й вони остаточно стирають з пам’яті спільні спогади та моменти. Але як повернеться життя ніхто передбачити не може, тому, залишається лише спостерігати за подальшим розвитком подій.