|
12.01.2023 18:56

Алан Бадоєв здивував екс-дружину виглядом без вусів та бороди і зізнався , як відсвяткував своє 42-річчя

Відомий український шоумен Алан Бадоєв сколихнув мережу новими світлинами, де він позує вже зовсім без вусів та звичної для артиста бороди

Алан Бадоєв – популярний в Україні та за кордоном шоумен, режисер та телеведучий. Кілька днів тому знаменитості виповнилось сорок два роки. Алан Бадоєв не сильно активний у соціальних мережах, однак на честь такої нагоди він вирішив порадувати фанатів та фанаток новою фотографією.

Зовсім нещодавно режисер та телеведучий поділився з підписниками та підписницями новиною: знаменитий Алан Бадоєв вирішив змінити імідж. Як можна побачити на новому кадрі, чоловік тепер без вусів та бороди. Світлину світ побачив завдяки публікації Бадоєва на його сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Окрім цього, відомий режисер вирішив розповісти фанатам, як він святкував свій день народження. Чоловіку тільки нещодавно виповнилося сорок два. Алан Бадоєв подякував у своєму дописі долі за всі моменти щастя та радості, які він мав за цілий рік.

Бадоєв зізнався, що усвідомив у свої 42 безліч дуже важливих речей. За словами режисера, цього року він зможе зробити ще більше корисних та потрібних людям, Україні та світу речей.

Судячи з усього, відомий шоумен відсвяткував свої сорок два, будучи вдома.

І не дивно, адже більшість зірок українського шоубізнесу під час повномасштабного вторгнення обирають прості сімейні посиденьки, а не гучні застілля. Як і більшість українців, знаменитості надають перевагу вечору в колі найближчих людей.

З таким новим віком – із сорокадвохріччям режисера, шоумена, відомого ледь не всюди, Алана Бадоєва привітала дуже велика – просто величезна кількість шанувальників, шанувальниць, колег та зіркових друзів. Вони засипали чоловіка щирими словами та оцінили його новий імідж. Юзери додали, що без вусів та бороди чоловік виглядає ще привабливішим.