“Ви продали себе страху”: Алан Бадоєв звернувся до російських зірок та зізнався, що не пробачить їм мовчання

Український режисер і кліпмейкер Алан Бадоєв в особистому блозі поділився власними відчуттями, які його турбують останні декілька днів. Він також звернувся до російських колег з критикою.

Алан Бадоєв – один із найбільш успішних вітчизняних режисерів, чиї відеороботи цінуються по усьому світу. Вже багато років він працював відразу на дві країни – не лише в рідній Україні, а й російські зірки зверталися до нього з замовленнями кліпів. Щороку Бадоєв створював десятки робіт, які зачаровували прихильників. Серед його клієнтів були гурти ВІА Гра, Вінтаж, а також Алла Пугачова, Віра Брежнєва, Сергій Лазарєв та багато інших.

Окрім режисерського ремесла, Алан став відомим як ведучий головного шоу про подорожі “Орел і Решка”. Шоумен разом зі своєю екс-дружиною Жанною Бадоєвою стали зірками першого сезону телепрограми.

Алан Бадоєв з Жанною Бадоєвою
Алан Бадоєв з Жанною Бадоєвою

Від початку російського вторгнення на територію Україну 24 лютого режисер висловив чітку позицію та почав активно допомагати українській армії. У перший день війни Бадоєв лаконічно висловив свої думки щодо подій на Батьківщині:

“Все, що ви знали вчора про наш світ… забудьте. Сьогодні Росія атакувала міста України. Ми прокинулися під звуки сирен, а хтось під звуки вибухів… Запам’ятайте цей день, щоб розповісти про нього своїм дітям”, – написав Алан у своєму блозі.

З того дня Бадоєв щодня використовує соціальні мережі для висвітлення подій та інформаційної підтримки населення України. На 14 день війни він вкотре заявив, що чекає, поки його колеги з Росії та України, які зараз мовчать, почали говорити. На фото помітно, що Алан знесилений та ледве не плаче.

Алан Бадоєв звернувся до російських зірок

“Я не бажаю зла, але щиро вірю і чекаю жахливого, спустошливого прозріння всім, хто приховує свій голос, ви прозрієте і, якось, побачите у дзеркалі своє потворне відображення із зашитими ротами. Ви продали себе страху, залишайтесь у ньому назавжди”, – різко заявив Бадоєв.

Схожі статті