|
13.01.2023 17:24

Розкрито таємницю нового “коханого” Ані Лорак: має сина від іншої та приділяє особливу увагу не одній співачці

Днями знаменита російська співачка Ані Лорак сколихнула мережу натяком на нові стосунки. Втім, чи дійсно у співачки є роман і що приховує її імовірний обранець?

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу Ані Лорак тримала усі свої стосунки в таємниці. І хоча чуток навколо романів артистки ходило чимало, вона майже ніколи їх не коментувала.

Що приховує особистість імовірного обранця Ані Лорак

Що приховує особистість імовірного обранця Ані Лорак

Вочевидь, складнощі з концертною діяльністю на території України та російської федерації дали про себе знати, адже нещодавно Кароліна вирішила натякнути на нові стосунки.

Зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому обіймається зі своїм тренером по йозі. У дописі до публікації артистка зазначила, що починається нова історія. Даний вчинок шанувальники сприйняли, як новину про нового обранця у житті Кароліни. Втім, є певні нюанси, які ставлять під питання дану версію.

Хоча адміністратор сторінки зірки активно видаляв посилання на акаунт чоловіка, фанатам все ж таки вдалося поширити його нікнейм. Якщо завітати на його блог, можна помітити, що в нього є маленький син, і навіть кохана жінка.

До речі, сам тренер з непростих, адже володіє авторськими техніками і надає свої послуги не менш заможним клієнтам, серед яких і значиться Ані. Тому зовсім не дивно, що пан Ісаак швидко почав світитися на акаунті співачки, адже зацікавлений в піарі.

Цікавим є і той факт, що заінтригувати публіку подібними кадрами Лорак вирішила у відсутності її дочки Софії, яка на даний момент знаходиться разом з родиною свого рідного батька Мурата на відпочинку у Швейцарії. Якщо ж виявиться, що Лорак все ж таки не в стосунках зі своїм тренером, варто чекати на новий кліп з його участю!