Categories Шоу-бізнес

Холостяк-12 фінал від 13.01.23 — хто переміг у шоу та отримав заповітну обручку від Алекса Топольського

Ім'я переможниці Холостяк-12 вже зірвалося з вуст головного героя Алекса Топольського. Дізнайтеся в нашій статті, хто переміг в шоу Холостяк-12 та полонив серце актора.

Холостяк-12 фінал виявився неймовірно напруженим. Головний герой дуже прискіпливо обирав собі наречену, і хоча Катерина та Олександра пройшли через складні випробування, які для них підготував Алекс, одній все ж таки вдалося завоювати його серце та розум.

Холостяк-12 фінал

Хто переміг в шоу Холостяк-12

Перше фінальне побачення Алекс провів з моделлю Катериною. Лише на дев’ятому тижні молодим людям вдалося поговорити по душах. Лозовицька нарешті розповіла, що відчувала при кожній наступній зустрічі з Холостяком. З’ясувалося, що Алекс до цього моменту багато чого не знав про учасницю, і був щиро здивований, як сильно вона розкрилася під час цього діалогу.

Переможниця Холостяк-12

Переможницею романтичного шоу стала Катерина Лозовицька. Хоча її батько поселив сумніви у серці головного героя, йому вдалося їх побороти та зробити вибір. Обручка, яку Холостяк обрав для своєї обраниці, була одягнута на палець прекрасної Каті.

Натомість Олександр Мудру Алексу довелося відпустити. Глядачі спостерігали за неймовірними ваганнями Холостяка та ніжним прощанням з екс-учасницею, яке свідчило про сильні почуття Топольського до жінки, яку він в результаті не вибрав.

Натомість Олександра відреагувала досить неочікувано, заявивши, що в неї “точно не розбите серце”. Таким чином глядачі дізналися, що фіналістка збрехала про своє кохання до головного героя. Ба більше, вона сама визнала, що закохується часто, і Топольський далеко не особливий.

Хто переміг в шоу Холостяк-12 вже відомо, але чи залишилася пара разом?

Share