|
13.01.2023 21:50

Суддя “Танців з зірками” Макс Чмерковський та його дружина Пета чекають на другу дитину після 3 невдалих спроб

Знаменитий американський танцюрист українського походження Макс Чмерковський повідомив про те, що він та його дружина Пета Маргатройд чекають на другу дитину.

Як відомо, знаменитий американський танцюрист українського походження, а також найперший Холостяк в Україні Макс Чмерковський вже багато років будує своє життя в Сполучених Штатах Америки. Саме там він зустрів своє кохання Пету, з якою він одружився та згодом народив дитину.

Макс Чмерковський стане батьком вдруге

Макс Чмерковський стане батьком вдруге

Вельми скоро танцюристи зрозуміли, що хочуть стати батьками знову, однак після цього наштовхнулися на велику перешкоду. Пета мала певні проблеми зі здоров’ям, і зіркам довелося пережити втрату аж трьох ненароджених дітей, що, звісно, стало дуже важким досвідом для подружжя.

Втім, перешкоди були подолані і зараз зіркова пара рухається до здійснення своєї мрії. Нещодавно Макс оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram повідомлення про те, що його кохана дружина Пета очікує на другу дитину і вже знаходиться на останніх термінах вагітності.

Тобто подружжя дочекалося моменту, коли будуть впевненими, що дитинка з’явиться на світ і змогли поділитися своєю радістю з фанатами.

Зокрема, дружина Макса взяла участь в ексклюзивні фотосесії, мета якої була показати нову фігуру танцюристки. Хореографня показала свій вагітний животик та обрала дуже спокійний, лагідний стиль для зйомки.

Стать майбутньої дитини пара поки що не розкриває, і цілком можливо, що дана інформація залишиться в секреті аж до появи малюка на світ.

Нагадуємо, що зараз Макс Чмерковський та Пета Маргатроїд виховують єдиного сина.