У першого Холостяка і судді “Танців з зірками” Максима Чмерковського померла дитина: “Це божевілля”

Відомий український хореограф та перший Холостяк Максим Чмерковський повідомив про сумну подію, яка сталася в його родині. Усі деталі в статті.

Максим Чмерковський, який прославився в Україні, як перший Холостяк, а також суддя шоу “Танці з зірками” на початку війни знаходився на території своєї батьківщини. Втім, йому вдалося вибратися та дістатися Сполучених Штатів, де він проживає усе своє життя.

У Максима Чмерковського померла дитина

Коли чоловік возз’єднався зі своєю родиною, він повідомив, що буде робити усе можливе, щоб наблизити перемогу України. Зокрема, він створив в Америці координаційний центр для волонтерів і постійно відправляв до України гуманітарну допомогу.

Максим Чмерковський з Олександрою Шульгіною і нинішньою дружиною з сином
У Максима Чмерковського померла дитина. Максим Чмерковський з Олександрою Шульгіною і нинішньою дружиною з сином

І лише нещодавно він зізнався, що поки знаходився під час війни в Києві, його дружина, на превеликий жаль, втратила дитину.

Зірка зізнався, що не знав про цікаве положення своєї коханої, а вона дізналася про те, що була вагітна лише у клініці, коли дитина все була втрачена.

“Не бути там з нею – божевілля. Це змушує почуватися безпорадним”, – зізнався Чмерковський.

Так, Максим зізнався, що це був найскладніший час для їхньої сім’ї.

Сама Петро додала коментар, що коли дізналася, що в неї більше немає плоду, Максим не розчув слова лікаря і подумав, що його дружина завагітніла.

Нагадуємо, Максим Чмерковський поїхав до України багато років тому, щоб знайти собі кохану, і обрав учасницю Олександру. Втім, стосунки не склалися і вже через декілька місяців пара розбіглася. Подейкували, що їх змушували світитися на публіці, щоб глядач вважав, що на шоу дійсно можна знайти кохання. Цікаво, що екс-фаворитки холосьяка Олександра та Яна також згодом переїхали до Сполучених Штатів.

Схожі статті