Дружина нового судді “Танців” Максима Чмерковського прилетіла в Україну: ревнивиця не відходить ні на крок

Багатьом українським глядачам було цікаво, як родина Максима Чмерковського буде миритися з його відсутністю вдома у США, і чи не вплине це на його шлюб з американкою. Нещодавно стало відомо, що дівчина прилетіла до України. Що стало причиною її візиту до батьківщини танцівника?

Відомий американський хореограф Максим Чмерковський покинув США для того, щоб зайняти місце судді у “Танцях з зірками”. Чоловіку добре відомий цей формат, адже він став зіркою аналогічної програми у Штатах. Після того, як життя пішов його попередник Григорій Чапкіс, продюсери мали на думці багато варіантів, але повернення Максима до України здалося їм найбільш привабливим ходом.

Дружина Максима Чмерковського приїхала в Україну

При цьому зірка паркету залишив в Америці свою дружину Пету та маленького сина. Підписники довго спостерігала за тим, як жінка важко переживає відстань з коханим, і очікуване таки сталося — вона прилетіла до України.

Про це стало відомо з особистої сторінки Максима в соціальній мережі Instagram. Відповідно публікація з’явилася у мікроблозі танцюриста нещодавно. Деякі вірять, що пара, можливо, навіть станцює разом.

Втім, є думки, що Пета не тільки скучила, але й заревнувала свого благовірного до українок. Воно й не дивно, адже обирати наречену 11 років тому він приїхав саме до батьківщини і не розглядав на роль майбутньої дружини американку.

Дружина Максима Чмерковського приїхала в Україну. Скріншот коментарів під публікацією Максима Чмерковського 

Але скоріш за все Пета все ж таки вийде з чоловіком на паркет. Варто відмітити, що маленька дитина зіркового подружжя залишилася у рідній країні. Хто доглядає за малюком достовірно невідомо, але не важко здогадатися, що це означає швидке повернення Пети додому.

Схожі статті