“Найбільша вага, що колись у мене була”: дочка Костянтина Меладзе показала нову фігуру і вразила виглядом

Дочка знаменитого російського композитора Костянтина Меладзе Лія розповіла про зміни, які з нею відбулися під час повномасштабної війни в Україні. Усі деталі в статті.

Про дочку знаменитого російського композитора грузинського походження Костянтина Меладзе Лію українські глядачі почули в шоу “Голос країни”. Хоча ім’я дівчини достатньо часто згадувалося у пресі, більш близьке знайомство з аудиторією в неї сталося саме завдяки вокальному проєкту.

Дочка Костянтина Меладзе показала нову фігуру

Дочка Костянтина Меладзе показала нову фігуру

Втім, на екрани він вийшов вже після початку повномасштабної війни в Україні, а тому для Лії знадобився дубляж, так як дівчина в шоу розмовляла російською мовою. Сама виконавиця підтримала дану ідею, заявивши, що вона цілком правильна. До речі, на відміну від свого батька красуня активно підтримує Україну і висловлюється проти політики російської федерації.

Нещодавно дочка іменитого композитора знову заявила про себе. Лія оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нові фотографії, на яких показала, як змінилася за цей рік. Зокрема, її волосся стало світлішим, а фігура округлилася. Дівчина визнала, що знаходиться у своїй найбільший вазі, однак це їй абсолютно не заважає почуватися вродливою, і вона вирішила продемонструвати свою впевненість.

Дочка Костянтина Меладзе показала нову фігуру

“Досить дорослі риси обличчя, блондинисте волосся посеред зими (хто зі мною довго, знають, що такого ніколи не було і не повинно бути), плюс найбільша вага, що колись у мене була. Так кардинально змінилася, і як є вільна хвилинка, цікаво порівнювати “до” та “після”, бо якщо довго не порівнювати, можна бути в такому самому ступорі, як я зараз”, – поділилася Лія.

Нагадуємо, що на даний момент героїня нашої статті навчається за кордоном, але мріє повернутися в Україну.

Схожі статті