Categories Шоу-бізнес

Відросле боб-каре і темні корені: зачіска Лідії Таран потребує кропіткої роботи стилістів (ФОТО)

Лідія Таран дещо запустила свою модну зачіску настільки, що підписники та підписниці помітили: жінці та її волоссю терміново потрібна допомога стилістів

Лідія Таран – знаменита українська телеведуча. Жінка вже багато років працює на телеканалі 1+1, саме там зірка здобула неабиякої популярності серед українців та українок. Телеведуча – володарка кількох премій, які засвідчують її беззаперечний професіоналізм та віддачу роботі.

Сорокап’ятирічна жінка – красива та успішна, та останнім часом популярна телезірка дещо запустила свою стильну в минулому зачіску, якій заздрили сотні, тисячі глядачок.

Зовсім нещодавно Лідія Таран мала модну зачіску боб-каре, а волосся телеведучої було ідеально блондинистим. Світлий колір підкреслював красу жінки, яка майже кожного тижня виходила в ефір, аби розповісти новини телеглядачам та телеглядачкам.

Зараз же ведуча із плюсів дещо змінила свій образ – це підмітили шанувальниці та шанувальники зірки й за її фотографіями на сторінці в соціальній мережі Інстаграм, і за тим, як жінка під’єдналася нещодавно в ефір.

Сто шістдесят тисяч підписників та підписниць помітили дещо відрісші темні корені волосся зірки. Та й від зачіски боб-каре лишилося не так багато, радше сказати – нічого.

Як змінилася Лідія Таран?

Варто зауважити, що остання публікація знаменитої телеведучої на її сторінці в соцмережі Інстаграм була аж вісімнадцятого листопада минулого року. Таран тоді розповіла фоловерам, що навчається в університеті у Франції та пише там дипломну роботу.

Та попри деякі зауваги шанувальників і шанувальниць, Лідія Таран продовжує залишатися улюбленицею тисяч українців, які надалі будуть раді побачити зіркову ведучу на екранах телевізорів.

Share