“Вже не буде такою, як раніше”: Лідія Таран повернулася з Франції і вразила виглядом: розпатлана і без макіяжу

Відома українська телеведуча Лідія Таран повернулася з Франції до України та вразила шанувальників зовнішню виглядом. Всі деталі в нашій статті.

На початку повномасштабної війни в Україні знаменита українська телеведуча Лідія Таран евакуювалася разом зі своєю донькою Василиною Доманською з Києва до Франції. Зірка обрала саме Париж тому, що багато років вивчала французьку і добре ознайомилася з цією країною перед еміграцією.

Інтуїція не зрадила знаменитість: у її будинок влучила ракета. Тривалий час Лідія не наважувалася повернутися, але нещодавно анонсувала свій приїзд і вже засвітилася в столиці.

Лідія Таран повернулася з Франції до України

Так, колега Лідії Таран Марічка Падалко оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм нове фото з нею та розповіла про те, що Таран переїхала до іншої квартири.

Чи йде мова про орендоване житло або ж повноцінне придбання квартири невідомо, і тим не менш, телеведуча не дуже щаслива через ці зміни. Зокрема Падалко пожалілася, що краєвид з нового будинку не надто позитивний через наслідки війни.

Варто відзначити, що і телеведучі змінилися. Наприклад, Лідія Таран постала на фото без макіяжу, розпатланою і дуже втомленою.

Лідія Таран повернулася з Франції до України

Шанувальники тележурналісток намагалися їх підтримати, але всі користувачі добре розуміють, що попрощатися зі своїм домом і вимушено переїхати дуже важко.

Марічка Падалко також на фото була дуже засмученою та втомленою. Можливо, розмова видалася не з приємних, адже багато усього жахливого пройшло за цей короткий проміжок часу.

Нагадуємо, що Лідія Таран понад 5 місяців знаходилася в Європі, звідки час від часу виходила в прямий ефір та розповідала про події там. Її донька навіть пішла у школу до Франції, але родина має намір повернутися.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.