|
23.01.2023 10:59

Його не переплюнув молдавський мачо Дан Балан: як виглядає кохання всього життя і серця Тіни Кароль

Знаменита українська співачка Тіна Кароль подарувала своє серце лише одному чоловіку. І хоча її неодноразово підозрювали у романах з іншими, здається, абсолютно нікому не вдалося перевершити її обранця.

Тривалий час Тіна Кароль тримала своє особисте життя в секреті. Та коли між нею та її продюсером Євгеном Огіром почав розвиватися роман, тримати стосунки в таємниці вже не було сенсу, адже пара швидко прийняла рішення одружитися. Співачка побралася зі своїм обранцем на закритій церемонії на Мальдівах, а потім повернулася до України і зіграла розкішне весілля.

Як виглядає кохання всього життя Тіни Кароль

Як виглядає кохання всього життя Тіни Кароль

Незабаром Тіна дізналася про вагітність і дуже скоро привела на цей світ свого єдиного сина Веніаміна. Але сімейне щастя було затьмарено страшною новиною — пара дізналася про рак Євгена.

За час боротьби з непростим діагнозом Огір сильно схуд. Фанати співачки не впізнавали його. Однак, подружжя продовжувало світитися в медіа і навіть давати інтерв’ю.

Продюсер пішов у німецькій лікарні, коли його зіркова дружина знаходилася на концерті. Про смерть коханого чоловіка Тіна дізналася від членів колективу буквально перед виступом.

Як виглядає кохання всього життя Тіни Кароль

Цю трагедію зірка пронесла через усю свою творчість, і ніколи не приховувала, що їй страшенно болить.

З часом шанувальники почали сподіватися, що виконавиця зможе знайти нове кохання. Ба більше, велику частину своїх надій вони вклали у Дана Балана, який активно фліртував з артисткою на людях. Та як з’ясувалося пізніше, їхній тандем обмежився лише дуетом.

Після закінчення спільних зйомок артисти припинили спілкування і навіть відписалися один від одного. Згодом стало відомо, що нічого окрім взаємного піару їх не об’єднувало. І єдине, що зміг дати своїм шанувальникам на втіху Дан Балан — це зізнання, що усе побачене на екрані було правдою, просто не зайшло далі.