|
25.01.2023 18:18

Ані Лорак на благодійному концерті заспівала про нещасне кохання до Мурата Налчаджиоглу: “Розривається серце”

Знаменита російська співачка Ані Лорак вразила мережу раптовим онлайн-концертом, на якому заспівала про свої почуття. Усі деталі в нашій статті.

Велика кількість фанатів знаменитої російської співачки українського походження Ані Лорак очікували, що після 24 лютого вона запротестує проти війни та обере сторону своєї батьківщини. Але якби не так!

Ані Лорак на благодійному концерті заспівала про нещасне кохання

Виконавиця не змогла набратися сміливості висловитися проти війни, але швидко забрала свою дочку з Підмосков’я та переїхала за кордон. Після цього співачка неодноразово намагалася налагодити концертні тури, однак в російській федерації виступи зірки скасували, а в Європі їх зривали українські активісти.

Ані Лорак на благодійному концерті заспівала про нещасне кохання

Про негаразди у житті Ані говорили і часті візити її дочки Софії до батька, адже раніше вона ніколи подовгу не гостювала у нього. Тим часом Кароліна почала створювати публікації англійською мовою, привертаючи увагу європейської аудиторії, а нещодавно взагалі вирішила дати благодійний онлайн-концерт.

Цікаво, що в ньому прозвучали хіти, якими вона надихнулася під час стосунків та розриву зі своїм колишнім чоловіком Муратом Налчаджиоглу. Як би там не було, але саме особисті романтичні історії часто стають залогом успіху у багатьох виконавців, і Лорак не є виключенням.

Хоча Мурат давно вже вирішив пов’язати своє життя з іншою жінкою, на ім’я Лілія, пісні про почуття до нього досі продовжують лунати.

Нагадуємо, що влітку минулого року Ані Лорак активно підозрювали у тому, що вона оселилася в Туреччині у родичів свого колишнього чоловіка. Втім, дана інформація не була підтверджена, хоча і набула великого розголосу. Зараз же Лорак не приховує, що знаходиться в Іспанії.