Ані Лорак готується відгуляти розкішне весілля у неймовірно розкішній сукні нареченої: заміж не за Мурата

Знаменита російська співачка українського походження Ані Лорак сколихнула мережу раптовою появою у розкішній білій сукні, яка дуже схожа на весільну.

Після розлучення з Муратом Налчаджиоглу Ані Лорак тривалий час приховувала своє особисте життя в секреті. Досвід публічних взаємин не приніс співачці нічого хорошого: Україна та російська федерація стали свідками того, як чоловік зраджував артистці, поки вона була на гастролях.

І хоча українська аудиторія вже давно відмовилася від артистки, а в російській федерації з недавніх часів вона стала вигнанницею, зірка продовжує дотримуватися нової лінії поведінки: про кохання вона заговорює лише в рамках піар-компаній.

Ані Лорак заінтригувала мережу знімком у весільній сукні

Ані Лорак заінтригувала мережу знімком у весільній сукні

Наприклад, нещодавно співачка поділилася на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новим треком, а також супроводила його фотографією, на якій постала у білій сукні, що дуже нагадує весільну.

Варто відмітити, що Ані Лорак взагалі полюбляє весільну тематику, адже багато разів брала участь у весільних фотосесіях для глянцевих журналів, а також для реклами.

Нагадуємо, декілька років тому колишній чоловік Кароліни Мурат повідомив про те, що має намір одружитися зі своєю дівчиною Лілією Реус. Красуня оприлюднила на своїй сторінці фотографію з обручкою, однак на весілля аудиторія не дочекалася, адже почалася повномасштабна війна в Україні. Чи встигли молоді побратися достовірно невідомо, адже пара може приховувати факт весілля через недоречність торжеств.

Подейкують, що після 24 лютого не тільки дочка турецького бізнесмена Софія перебувала на його батьківщині, але колишня дружина Кароліна.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.