Categories Шоу-бізнес

Принц Гаррі розкрив подробиці останньої розмови з матір’ю принцесою Діаною: «Буду жалкувати до кінця свого життя»

Принц Гаррі повідомив, що все ще переживає через останню розмову зі своєю матір'ю принцесою Діаною.

Принцеса Діана загинула 31 серпня 1997 року в результаті отриманих травм через автокатастрофу. Офіційне розслідування показало, що трагедія сталась через водія авто, у якому перебувала леді Ді, оскільки він був у стані алкогольного сп’яніння і не впорався з керуванням. Однак багато хто вважає, що причин далеко не в цьому і будують різні догадки та гіпотези того, що ж насправді сталося в тому паризькому тунелі.  

Від того часу минуло 23 роки. Трагічна загибель принцеси Діани закарбувалась в пам’яті багатьох людей. Оскільки леді Ді була щирою, відкритою і доброю жінкою. Її любив та поважав увесь світ. До того ж, вона не боялась бути прямолінійною і чесною, нічого не приховуючи він народу. Завжди намагалась за будь-якої нагоди допомогти людям.   

Принцеса Діана

Такою запам’ятали Діану і її сини — принц Гаррі і принц Вільям. В одному із документальних фільмів, присвячених принцесі, Гаррі зізнався, що до сьогоднішнього дня не може пробачити собі, що так швидко поговорив зі своєю матір’ю перед її смертю. Вона загнула, коли принцу було всього 12 років. Під час трагедії Гаррі перебував у маєтку Єлизавети II.  

Принцеса Діана з дітьми

Перед автокатастрофою принцеса Діана зателефонувала своєму синові, однак той був зайнятий грою з кузенами і хотім скоріше завершити телефонну розмову, щоб відправитись грати далі. Тоді він і гадки не мав, що це була їх остання розмова. Принц Гаррі стверджує, що буде шкодувати про це до кінця свого життя.  

Британці підтримують принца Гаррі, оскільки бачать, як сильно він прив’язаний до своєї матері.   

Share