В сім’ї принца Гаррі криза: вагітна Меган Маркл посварилася з чоловіком і їде в Мексику без нього

Криза третього року сімейного життя не оминула й вінценосну пару герцога Сассекського принца Гаррі і Меган Маркл. Подейкують, що конфлікт стався на тлі президентських виборів, але, можливо, це тільки привід...

Що ж, вередувати Меган в її теперішньому становищі не гріх, адже принцеса знову при надії. І це головна і приємна новина.  Про це пише РБК-Україна з посилання на мексиканський журнал Elle.

А погана та, що Меган посварилася зі своїм чоловіком, запхавши носа у передвиборні перипетії.

Це, начебто, не сподобалося американцям, які негативно висловилися в соцмережах. Гаррі відмовився брати у цьому участь, так би мовити, дав задній хід – від гріха подалі і Меган це дуже розлютило. Такої «зради» вона пробачити не змогла, адже до цього часу мала на Гаррі неабиякий вплив.

Меган Маркл заявила, що хоче усамітнитися і пожити якийсь час в іншій країні.

За даними журналу, герцогиня їде на один з мексіканських курортів  відпочити. При чому одна, бо Гаррі  через якусь бюрократію з документами і з причини безпеки не може її супроводжувати. Він залишається вдома, у Лос-Анджелесі.

Друзі сподіваються, що розлука піде парі на користь і принц зможе ще раз зважити чи правильно зробив, відмовившись від королівського титулу і життя в королівській сім’ї.

Можливо, кажуть друзі, принц уже й жалкує, що переїхав жити у Сполучені Штати Америки.

Коментуючи останні події з життя своїх улюбленців, як не дивно, більшість активних дописувачів у соцмережі хвилює доля маленького півторарічного Арчі, сина Гаррі і Меган.

Вони запитують: «А з ким буде син? Хто ним буде піклуватися?»

Схожі статті

Євген Кошовий розсекретив, ким хоче стати його 16-річна дочка і оцінив її амбіції: “Стадіон, то стадіон”

Знаменитий український комік Євген Кошовий висловився на рахунок майбутнього своєї дочки та розповів, ким вона збирається стати у майбутньому.

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.

“Дика Ребрик у строю”: 42-річна Лілія Ребрик сміливо продемонструвала себе в боді після третіх пологів

15 березня 2024 року ведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку, а вже за два тижні з'явилася на фото в ефектному образі, що підкреслює фігуру.