Танці з суддями і Павло Вишняков у ролі Джокера: чим здивує чвертьфінал “Танців з зірками”

Цієї неділі на учасників шоу "Танці з зірками" чекають ще серйозніші випробування.

Чвертьфінал приніс нові випробування учасниками. Цього разу їм доведеться станцювати аж три танці. Перший вони танцюватимуть зі своїми постійними партнерами, другий – з суддями проекту і третій – за можливість потрапити до півфіналу “Танців з зірками”. Завдання ускладнюється, адже нові партнери учасників – вимогливі і безкомпромісні судді проекту.

Кожен з трійки суддів і суддя-Джокер Павло Вишняков приєднаються до однієї з пар-чвертьфіналістів і замінить постійного партнера. Хто з ким стане в пару поки що не відомо, але організатори проекту зпропонували глядачам відгадати якими будуть нові пари танцівників на цей ефір.

Глядачі вважають, що надія Мейхер танцюватиме з Григорієм Чапкісом, до Санти Дімопулос приєднається Влад Яма, Юлія Саніна отримає у пару суддю-Джокера Павла Вишнякова, а прима-балерина Катерина Кухар долучиться до Сергія Мельника.

Чи вгадали прихильники нові пари танцівників дізнаємося вже зовсім скоро, але, судячи з того, що прихильники проекту з легкістю відгадували суддів-джокерів та ведучих балкону, то є шанс, що і тут вони здогадалися.

Організатори проекту вирішили полоскотати нерви глядачам і вкотре перевірити інтуїцію.  Вони паоцікавилися чи зможуть Юлія Саніна та Дмитро Жук пройти у півфінал проекту “танці з зірками”, склавши тим самим конкуренцію одній з найсильніших учасниць Санті Дімопулос.

Прихильники пари впевнені, що парі знову вдасться довести, що вони найкращі і гідні перемоги. А от Санта Дімопулос вважає, що  рок-діві до неї дуже далеко. Що це? Самовпевненість чи страх програшу?

Сподіваємося, Санта не боїться конкурентів, а всі учасники виступлять на найвищому рівні.

Схожі статті