Categories Шоу-бізнес

Який колір буде трендовим у лютому 2023: зірки показали своїми образами – Єфросиніна, Кароль, Могилевська

Українські зірки показали майстер-клас із підбору кольорів одягу на лютий цього року. Жінки вдягнулися у стильні вбрання, аби продемонструвати тренди місяця.

Українські знаменитості – це справжній взірець моди та стилю. Наші популярні зірки, як ніхто інший, знають, що потрібно вдягнути, аби виглядати на всі сто. Завершився перший місяць року, і ось уже останній місяць зими. Жінки показали, які кольори стануть трендовими в лютому 2023-го й надихнули своїх шанувальників та шанувальниць на нові модні рішення.

Наталія Могилевська

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська все частіше й частіше позує перед своїми підписниками та підписницями в Інстаграмі в темних кольорах. Жінка виділила для себе трендовим чорний та темно-сірий, коричневий кольори. Вдома чи на сцені – Могилевська не зраджує модним відтінкам.

Маша Єфросиніна

Популярна в Україні та за кордоном телеведуча Маша Єфросиніна теж з’являється перед своїми підписниками та підписницями на власній сторінці в соціальній мережі Інстаграм у темних кольорах. Так, жінка за січень показувалася у чорно-коричневих відтінках, що свідчить про популярність цих кольорів зараз і трендовість наступного місяця.

Тіна Кароль

Січневі публікації знаменитої української виконавиці багатьох популярних пісень Тіни Кароль теж усі в темних кольорах. Жінка продемонструвала стильні вбрання чорно-коричнево-синіх відтінків на власній сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Так, можна зробити висновки, що наймоднішими в лютому 2023-го будуть темні кольори, які нададуть вашим образам ще більшої вишуканості, ніж ви навіть думаєте. Це чудово продемонстрували українські знаменитості, які дуже добре, як ніхто інший, орієнтуються на модних тенденціях.

Share