|
04.02.2023 21:57

Чорна-чорна сукня і біле-біле обличчя: зовнішній вигляд 66-річної Наталії Сумської справив враження на публіку

Знаменита українська акторка Наталія Сумська сколихнула мережу сценічним образом. Як саме виглядала знаменитість, дізнайтеся в нашій статті.

Сестри Сумські завжди справляли особливе враження на глядача. Неймовірно вродливі, жіночні, елегантні і при цьому дуже різні Наталія та Ольга довгий час залишалися іконами театру, і по сей день хвилюють розуми своїх фанатів.

Наталія та Ольга Сумські

Зовнішній вигляд Наталії Сумської справив враження на публіку

Зіркові родички ніби були повними протилежностями і при цьому залишалися одним цілим. Ольга В’ячеславівна обирала яскравий одяг, активне спілкування з журналістами та світські заходи. Натомість Наталія не любить уваги до себе поза театром і намагається усе сокровенне залишити при собі. І ця риса характеру абсолютно не заважає їй вражати аудиторію.

Наприклад, нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нову фотографію з театру, на якому постала у досить сильному гримі, який надав неймовірною блідності її обличчю та у чорній сукні, яка колір обличчя лише підкреслила.

Нагадуємо, декілька років тому сестри потрапили у скандал, через те що Ольга Сумська заявила, нібито Наталія не хоче з нею спілкуватися. Невдовзі між ними навіть розгорівся конфлікт на очах у користувачів мережі, адже Наталія публічно відповіла на закиди сестри стосовно її звинувачень. Зокрема артистка заявила, що просто не є активною користувачку мереж і не любить виносити усе на огляд публіки. Згодом обидві заявили, що ніякого конфлікту між ними немає і їх все влаштовує у взаєминах.

Після початку повномасштабної війни в Україні родина дуже об’єдналася, адже втратила матір Ганну Іванівну. Принаймні таке враження Сумські складають на людях, адже будь-які обговорювання стосунків відсутні.