“Об’явила своїм особистим ворогом”: Ротару влаштувала скандал подрузі-росіянці і викреслила її зі свого життя

Стало відомо, що легенда української естради Софія Ротару посварилася зі своєю подругою з російської федерації Іриною Аллегровою. Усі деталі в нашій статті.

Наприкінці лютого минулого року шанувальники Софії Михайлівни Ротару з нетерпінням чекали на її реакцію стосовно війни. І здавалося, що легенда української естради сильно затягує з цим питанням. Та згодом з’ясувалося, що Ротару так само як і її українські колеги засуджує агресію російської федерації, війну і, ба більше, з тих пір не влаштувала жодного концерту.

Як виглядала співачка Софія Ротару до знайомства з пластичним хірургом
Софія Ротару влаштувала скандал подрузі-росіянці

У зірки є благодійний фонд, який допомагає дружинам воїнів. Окрім цього, час від часу на особистій сторінці співачки в соціальній мережі Instagram з’являються нагадування про те, що відбувається на її батьківщині.

Софія Ротару влаштувала скандал подрузі-росіянці

Як Софія Ротару прилаштувала онучку в Штатах
Софія Ротару влаштувала скандал подрузі-росіянці

Але усі бурхливі емоції Софія Михайлівна залишила поза кадром. Нещодавно російські ЗМІ повідомили про те, що Ротару поставила на місце свою колишню подругу Ірину Аллегрову за проросійську позицію та підтримку війни. Мовляв, жінки стали недругами.

Як повідомив інсайдер: “Вона оголосила Ірину своїм особистим ворогом”.

Однак, усе що відбувається між співачками недоступне журналістам. Тож відомості про дану подію лунають від абсолютно сторонніх особистостей. Алегрова, як відомо, підтримує учасників спецоперації не лише словом, а й справою. Співачка однією з перших побувала у московському шпиталі, де відновлюються поранені окупанти.

Але головним ударом, як нібито поговорюють у тусовці, став новий хіт Алегрової “Повертайтеся додому, хлопчики”. Кажуть, що, почувши пісню про окупантів, Ротару вирішила викреслити Алегрову назавжди зі свого життя.

Схожі статті