|
06.02.2023 14:42

Олена Зеленська святкує день народження – яка вона, перша леді: спогади Зеленського, Кравець, Кошового

Шостого лютого перша леді України Олена Зеленська відзначає свої сорок п'ять років. Друзі згадали, якою насправді є Олена в житті – поза камерами.

Олена Зеленська – нинішня перша леді України. Сьогодні, шостого лютого, жінка шостого президента нашої держави, відзначає свої сорок п’ять років. Зеленська від початку своє діяльності у сфері, на яку, як то кажуть, ніде не вчаться, – діяльності першої леді, активно займалася освітніми питаннями України, піклувалася про харчування дітей у школах тощо. Та з приходом повномасштабної війни в України все перевернулося. Як і у всіх. Нині жінка щоденно говорить світові про трагічні часи, які переживаємо ми з вами. До дня народження Олени її друзі поділилися своїми думками про неї – не тільки як про першу леді, а ще й як про людину, подругу.

Володимир Зеленський

Найближчим другом для жінки є її чоловік Володимир. Попри всю зайнятість, президент України опублікував пост у соціальних мережах, де вкотре зізнався в коханні Олені. На світлині жінка усміхається, а в пості йдеться про те, що Володимир вдячний дружині за те, що вона є, що вона наближає перемогу. Чоловік ніжно називає Олену ОВ, а себе підписує ВО.

Володимир та Олена Зеленські

Олена Кравець

Добра подруга сім’ї Зеленських гумористка Олена Кравець згадує Олену Зеленську як дуже сильну жінку. Каже, Володимир завжди жартував частіше, а Олена – розумніше й тонкіше. За словами подруги сім’ї, Олена часто читає. Кравець називає першу леді витонченою, мудрою, стриманою. Та попри це Зеленську вважає потужною, попри всі внутрішні тонкі риси.

Олена Зеленська на весіллі в Олени Кравець

Євген Кошовий

Актор студії Квартал 95 Євген Кошовий ще один друг родини президента. Він теж вважає Олену Зеленську унікальною. Каже, вона завжди чемна з людьми, вона завжди усміхається.

Євген Кошовий