|
09.02.2023 20:55

Дантес би точно не відмовився: Дорофєєва благає нового коханого Мішу Кацуріна зіграти разом з нею на сцені

Відомо, що зіркове подружжя Надії Дорофєєвої та Володимира Дантеса офіційно розлучилися. Проте зараз зірка повністю щаслива у нових відносинах з ресторатором Мішею Кацуріним. Яку новину повідомила співачка? Розкажемо прямо зараз.
Автор: Юлія Ящук

На своїй сторінці в Instagram Надя Дорофєєва все частіше ділиться новими публікаціями зі своїм коханим Мішею Кацуріним.

Так, зірка поділилася радісною новиною, що їх спільний трек “Щоб не було” зараз на четвертому місці в топ-чатах України. Була трішки вище, проте її посунула пісня “Вотсап”.

Також одним із великих бажань Наді – вийти на сцену з коханим і виконати їхню спільну пісню разом:

“Поки я вмовляю Мішу вийти зі мною на сцену і зіграти “Щоб не було” хоч в одному місті тура Україною – пісня майже на 2 місяці в топ-чартах України. Зараз вже на 4-му, бо пісня “Вотсап” її посунула”

На відео, панує справжня романтика: закохана пара, келих червоного вина та спільні ніжні поцілунки. Нагадаємо, що спочатку Надя Дорофєєва та Міша Кацурін були просто друзями. Вони товаришували тодішніми сім’ями.

Як поділилася згодом Надія, вже багато часу вони із Дантесом були, як хороші знайомі й жили так само. Подейкують, що саме зі спільної подорожі чотирьох тодішніх друзів, промайнула помітна іскра Кацуріного та Дорофєєвої.

Також Дантес розповів, що йому дуже подобається Даша Кацуріна – колишня дружина Міші. Володимир зазначив, що у них класні супер-стосунки, але він не наважується відкрито та публічно про них говорити.

“Вона неймовірна жінка і я радий, що вона є в моєму житті”, – поділився співак.

Володимир Дантес та Даша Кацуріна