“Я інфантильна і безвідповідальна”: Надя Дорофєєва відверто зізналася підписникам про своє темне минуле

Українська співачка Надя Дорофєєва щиро зізналася, що відчуває через свою співпрацю з музичним ринком ворожої країни. Своїми думками знаменитість поділилася з підписниками та розповіла, про що шкодує найбільше.

Героїня сьогоднішнього матеріалу, популярна українська поп-співачка Надя Дорофєєва. Артистка то й справа збирає навколо себе галас та плітки, зберігаючи при цьому репутацію витонченої та сором’язливої леді. Нещодавно володарка серця Кацуріна зробила щиросерде зізнання, розповівши свої думки стосовно її зв’язку з російським шоу-бізнесом у минулому.

Надя Дорофєєва розповіла про своє минуле
Надя Дорофєєва розповіла про своє минуле

До сольної кар’єри Надя була у складі гурту “Время і Стекло”, разом з Олексієм Завгороднім, більш відомим під псевдонімом Позитив. Хіти дуету були популярні не тільки в Україні, а й у сусідніх країнах. Зі слів співачки, в одному з російських серіалів грає трек їхнього гурту.

Гурт Время і Стекло розпався у 2020 році
Гурт Время і Стекло розпався у 2020 році

Виконавиця ставиться зараз до цього насторожливо, але зауважує, що артисти не завжди можуть тримати на контролі, де і як використовуються їх пісні. Проте Дорофєєва вважає, що незнання законів не знімає відповідальність і сьогодні, коли Україна день у день потерпає від ворожих обстрілів, її непокоїть, що вона була пов’язана у минулому з країною-агресором.

“До 24 лютого я була інфантильна і безвідповідальна. Мені було комфортно вважати себе аполітичною. Щобільше, мені здавалося, що бути аполітичною це класно і дуже по-творчому”, — написала зірка у своєму інстаграмі.

І дійсно, багато зірок на сьогодні переосмисли свою творчість і прийняли рішення позбутися усього, що може пов’язувати їх з шоу-бізнесом ворожої країни. Артисти відмовляються виконувати свої старі пісні, написані російською мовою та розривають усі контакти з зірковими колегами сусідньої країни, які підтримують або навіть просто замовчують війну. Надя Дорофєєва не є виключенням. Знаменитість зізналася, що їй прикро за співпрацю з країною-терористом і жалкує, що тільки зараз зрозуміла, що мала справу зі злом.

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва розлучилася з Володимиром Дантесом навесні 2022 року.

Схожі статті