|
12.02.2023 17:31

“Хочу її головою в смітник”: переможець “Холостячки” Еллерт зчепився в США з бабусями – Мішина не коментує

Знаменитий український гуморист та автор жартів Олександр Еллерт вразив мережу відеороликом зі Сполучених Штатів. Що сталося з зіркою за кордоном?

Через декілька місяців після повномасштабного вторгнення російських військ на території України переможець програми “Холостячка” Олександр Еллерт повідомив про те, що виїжджає за кордон.

Олександр Еллерт зчепився в США з бабусями

Перетин українського кордону він ініціював цілком легально, адже повідомив, що отримав дозвіл. Шанувальники очікували, що Олександр повернеться через декілька днів, максимум — тижнів. Однак гуморист не говорив, чи збирається взагалі продовжувати жити в Україні. І дотепер він не розповідає, які в нього плани стосовно Сполучених Штатів, де він опинився минулого року.

Олександр Еллерт зчепився в США з бабусями

Олександр Еллерт зчепився в США з бабусями

Ба більше, чоловік вже працює над отриманням стабільного прибутку за океаном, так як активно створює сюжети про життя в Америці. У новому відео, зірка поспілкувався з місцевими бабусями-емігрантками, які дуже здивували Олександра.

Чоловіку довелося поговорити з бабусями-путіністками, які залишили йому “незабутній” досвід. Зокрема, одна з жінок звинуватила Олександра у тому, що він проплачений журналіст, не соромилася переправляти свою промову образливими висловами, а потім втекла від камери.

Інша не стрималася та зізналася, які почуття викликала в неї героїня нашої статті.

“Я хочу її головою в смітник кинути”, — поділилася емоціями незнайома леді.

Сам Олександра аніскільки не засмутився, звинувачення на його адресу його насмішили і дали можливість показати, які емігранти можуть зустрітися в Штатах. На позитивну налаштованість шоумена для подальшої зйомки це також не вплинуло.