|
13.02.2023 05:44

“Якщо б я знала”: Христина Соловій вийшла на зв’язок з-за кордону і зізналася, що травмувалась через фанатів

Знаменита українська співачка Христина Соловій дала концерт у Гамбурзі та розповіла, що з нею сталося під час концерту. Усі деталі в нашій статті.

Життя знаменитостей — яскраве та повне, хоча і має безліч недоліків. Як ніхто зірки знають, що таке постійна увага, наявність прихильників, подарунки від незнайомців, тощо.

Христина Соловій травмувалась під час концерту

Щоб стати дійсно популярною в Україні Христина Соловій доклала великих зусиль. Спочатку красуня підкорила сцену “Голосу” та стала підопічною Вакарчука, а згодом пішла своїм шляхом, особливим та неповторним.

Христина Соловій травмувалась під час концерту

Найдивовижнішою прикметою слави є любов фанатів, які часом не просто перестають себе контролювати, а буквально готові збити артиста з при зустрічі. Неодноразово Олег Винник розповідав, що йому складно зустрічатися шанувальниками на вулиці, адже вони реагують занадто бурхливо.

Христина Соловій поранилася під час концерту

Нещодавно дісталося і красуні Христині, яка давала концерти в Гамбурзі. Співачка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram спочатку відеоролик свого виступу, а після показала травмовану руку.

Соловій зізналася, що це сталося через те, що її занадто міцно тримали в Гамбурзі. Але ця травма була отримана через любов до співачки.

Нагадуємо, що Христина Соловій після початку повномасштабної війни в Україні взяла на себе ініціативу та почала активно давати благодійні концерти. Кошти, зароблені на даних заходах артистка направляє на потреба України. Христина з’являється здебільшого в Європі та на Батьківщині.

Також 2022-го артистка пережила творчий підйом, адже випустила декілька нових відеокліпів. Зокрема один з них мав відеоряд з поетом Сергієм Жаданом.