|
17.02.2023 16:40

Розірвала любовний трикутник: телеведуча Марічка Падалко зробила вибір між чоловіком і коханцем-росіянином

Українська телеведуча, зірка телеканалу "1+1" Марічка Падалко має власну чуттєву, ніжну історію кохання зі своїм чоловіком. Він корінний росіянин, але став на бік України, захищаючи її, на полі бою.
Автор: Юлія Ящук

Така скромна, талановита, професійна ведуча самостійно пробила свій шлях на українському телебаченні. Їй допомогли у цьому власна завзятість, впертість та плідна робота. Всі знають, що зараз вона дружина Єгора Соболєва, проте до нього Марічка зустрічалася з іншим чоловіком. Що про це відомо?

Перші стосунки Марічки Падалко тривали близько 15 років. Вона вийшла заміж ще зовсім юною й ніколи про це не пошкодувала. На момент зустрічань з колишнім, дівчина прагнула розквіту у своїй кар’єрі, а тому не поспішала народжувати дитину, сидіти вдома в декреті. Як він виглядає  –  не відомо й до цього часу. Зазначимо, що він був заможним та самодостатнім.

Проте все змінилося з появою у житті Падалко її справжнього кохання – Єгора Соболєва. Він український журналіст, політик, програміст. Пара познайомилася у 2004 році. Тоді вони обоє перебували у шлюбах. Про спільне майбутнє навіть і не думали. Зустрічі стали частішими, але волю почуттям давати ніхто не наважувався.

Зараз у подружжя троє дітей: син Михайло, якому 15, 13-річна донька Марія та ще одна донечка Катерина, якій 11. Марічка та Єгор продовжують кохати одне одного навіть в такий непростий час. Відомо, що чоловік зараз на фронті, де захищає Україну від окупантів.

Чоловік та діти Марічки Падалко

Зазначимо, що Соболєв родом із росії, проте зараз пишається, що живе в Україні, захищає нашу землю та буде причетним до нашої майбутньої перемоги.