|
19.02.2023 13:48

Класика, яка ніколи не вийде з моди: які обручки носять Настя Каменських, Даша Квіткова, Катя Кухар та інші

Обручки – це те, що одружені чоловік та жінка носять, не знімаючи. Такий аксесуар супроводжує їх по життю та стає постійним доповненням будь-якого образу.

Українські знаменитості – це справжні взірці моди та стилю. Наші зірки люблять гарно вбратися й доповнити свій образ незвичайними деталями. Це можуть бути будь-які аксесуари: каблучки, ланцюжки, сережки, шляпки, браслети, сумочки, хустинки та багато всього іншого. Та є один незмінний аксесуар, який стосується всіх одружених, – це обручка. Наші заміжні знаменитості показали свої символи шлюбу.

Настя Каменських

Популярна українська співачка Настя Каменських заміжня за Олексієм Потапенком – знаменитим продюсером, виконавцем. Раніше пара виступала дуетом Потап і Настя. Жінці коханий зробив пропозицію на будівництві їхнього спільного будинку. Обручка – класична та мінімалістична.

Настя Каменських

Даша Квіткова

Даша Квіткова – знаменита переможниця дев’ятого сезону популярного телевізійного шоу Холостяк. Разом із головним героєм проєкту Квіткова заручилася в січні 2020-го на Балі. Обручку Квіткова має, судячи з усього, із дорогоцінним каменем.

Даша Квіткова

Катерина Кухар

Знаменита українська балерина Катерина Кухар прожила в церковному шлюбі аж десять років. А потім, у прямому ефірі популярного телевізійного шоу Танці з зірками жінка разом із коханим зіграли весілля. Обручка Катерини Кухар – із не дуже великим каменем.

Катерина Кухар

Джамала

Відома в Україні та Європі виконавиця Джамала отримала пропозицію руки й серця у Львові, це було сім років тому. Обручка співачки скромна та красива: зовсім невеличкий камінець вдало прикрашає руку Джамали. Це жінка сама показала на одній із опублікованих нею фотографій у мережі.

Джамала