(Фото) Анна Богдан показала весільну обручку і відповіла на головне питання: “Коли весілля?”

Цього року на проекті "Холостяк" 11 утворилася нова зіркова пара: Анна Богдан і Михайло Заливако. Коли ж закохані планують зіграти весілля?

У травні 2021 року холостяк Михайло Заливако зробив вирішальний вибір: він відпустив Юлію Зайку, яка була шалено у нього закохана і обрав Анну Богдан, яка працювала весь час над стосунками. Дівчина спершу навіть не повірила своєму щастю.

Михайло Заливако та Анна Богдан у фіналі Холостяка 11
Михайло Заливако та Анна Богдан у фіналі Холостяка 11

Пара не розійшлася після проекту: знаменитості активно проводять час разом, подорожують. Нарешті Анна наважилася дати відповідь на головне питання, що непокоїло фанатів, а саме: “Коли весілля?”.

Та перед цим яскрава обраниця Михайла показала елегантне заповітне кільце на правій руці. Ніжна обручка з немалим камінчиком витончено прикрашає Анну.

В Інстаграмі дівчина вирішила відверто розповісти також про плани з коханим Михайлом.

“Коли весілля?
Коли діти?
Поки я відповім так – на все свій час”, – написала зірка проекту “Холостяк”.

Анна запевнила, що зараз вона з коханим переживає такий етап відносин, коли пара влаштовує романтичні побачення, сюрпризи та дарує один одному подарунки. Звісно, майбутнє планують і навіть думають, якими будуть їхні діти. Богдан наголошує, що всіма планами не може поділитися з власних причин, а тому просить підписників розповісти про власний досвід.

Сам же Михайло Заливако тримає інтригу та лише зрідка балує прихильників світлинами з відпочинку чи зі спільних зустрічей з Анною. Її ж суперниця Юлія Зайка підозрювала раніше, що пара разом може бути нещасливою, але отримала гідну відповідь від Богдан напряму.

 

Схожі статті