Багатша за Холостяка: екс-учасниця реаліті Саша Мудра розповіла, скільки і як насправді заробляє собі на життя

Олександра Мудра - популярна учасниця знаменитого шоу "Холостяк" вперше за увесь час розповіла журналістам, за чий рахунок вона живе та скільки загалом витрачає.

Колишня учасниця популярного телевізійного проєкту “Холостяк 12” Олександра Мудра зізналась журналістці, що її утримує багатий чоловік зі Сполучених штатів Америки. За словами фіналістка реаліті “Холостяк-12”, наразі вони живуть окремо, щоб Саша змогла зрозуміти, що вона відчуває до чоловіка. Однак, попри це американець продовжує знімати їй помешкання на Мангеттені, платить за її покупки та різні процедури.

Саша Мудра
Саша Мудра

Саша Мудра не заперечувала, коли журналістка Ганна Олицька запитала, чи отримує вона від свого бойфренда 50 тисяч доларів. Дівчина зазначила, що він дає їй достатньо грошей, щоб жити комфортно.

Крім цього, учасниця телевізійного проєкту “Холостяк 12” вирішила після фіналу шоу вирішила просувати свої соціальні мережі, адже у неї з’явилось багато нових підписників. У такий спосіб дівчина хоче також почати заробляти кошти. Саша Мудра починає продавати свою рекламу.

“Після кінця проєкту у мене збільшилась кількість фоловерів. На цей момент реклама в Інстаграмі коштуватиме 500 доларів. Тобто за Stories я отримаю 19 тисяч гривень. Щодо поста, то наразі ще ніхто не робив такого замовлення. Однак, його ціна буде 800 – 900 доларів”, – розповіла дівчина.

Фіналістка “Холостяка” 12 сезону також назвала точну кінцеву суму, яку вона змогла самостійно заробити після закінчення телевізійного проєкту.

“Після закінчення популярного телевізійного проєкту “Холостяк 12″ я змогла заробити на рекламі у соціальних мережах сім тисяч доларів”, – зізналась Саша Мудра.

Зазначимо, що в гривнях це майже 260 тисяч.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.