Categories Шоу-бізнес

Невірний, але заможний Мурат чи простий тренер Ісаак з дитиною на руках: Ані Лорак зробила неочікуваний вибір

Декілька років після розлучення з Муратом Налчаджиоглу Ані Лорак тримала у секреті своє особисте життя. Втім, відпочинок в Іспанії нещодавно переріс справжній роман, про який артистка захотіла розповісти.

Розлучення Ані Лорак та турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу було дійсно дуже скандальним. За офіційною версією підприємець регулярно зраджував артистці навіть під час її вагітності, що і стало причиною краху в стосунках.

Тривалий час після розриву Ані не ділилася деталями особистого життя. Звісно, до фанатів доносилися чутки про її спроби налагодити стосунки з протилежною статтю. Однак, усі ці романи не тривало довго.

Ані Лорак зробила вибір

Ані Лорак зробила вибір

Але нещодавно Кароліна все ж таки здивувала своїх шанувальників заявою про нового бойфренда. Так, співачка почала зустрічатися зі своїм тренером по йозі, з яким багато часу проводила в Іспанії. Чоловіка звуть Ісаак Віджраку. І примітно, що до зізнання у романі на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram можна було знайти спільні фотографії чоловіка з іншою жінкою.

Ба більше, у нового обранця Кароліни є маленький син. Втім, чоловік не надто ділиться деталями свого життя до зустрічі з артисткою, а тому справжній стан справ залишається повністю на фантазію користувачів мережі.

Ані Лорак зробила вибір

Нагадуємо, щоб тим часом колишній чоловік артистки Мурат готується до весілля. Позаминулого року він зробив своїй нареченій Лілії пропозицію руки і серця. Після початку повномасштабної війни в Україні пара була зайнята сімейними справами, волонтерством та постійними поїздками до Туреччини.

Ба більше, після 24 лютого ставлення українців до бізнесмена сильно змінилося через його проукраїнську позицію. І це не дивно, адже не тільки йому вдалося побудувати успішний бізнес саме в Україні, але і його рідним сестрам.

Share