|
22.02.2023 09:59

Акторка з “Дизель Шоу” Марина Грицук після всього пережитого в Україні пішла працювати на росіян

Акторка білоруського походження Марина Грицюк вразила українців раптовою появою на російському телебаченні після пережитої окупації в Києві. Усі деталі в статті.

Коли у двері всіх українців постукалася війна Марина Грицук знаходилася в Києві. Білоруська акторка знаходилася в такому самому положенні, як і її українські колеги по студії. І ба більше, акторці пощастило менше, ніж більшості киян, адже вона опинилася у зоні активних бойових дій.

В окупації жінка знаходилася аж 17 днів. Євген Крутоголов повідомляв, що з Мариною немає ніякого зв’язку. Але для Марини все закінчилося як найкраще, адже у жінки був надійний тил.

Марина Грицук пішла працювати на росіян

Однак, Марині пощастило більше, ніж іншим жінкам, адже чоловік-білорус приїхав, щоб забрати свою коханою і вивіз її назад на танку.

Марина Грицук пішла працювати на росіян

Але пережити ніяким чином не по впливало на позицію гумористки. Вона ніколи не висловлювалися проти повномасштабної війни в Україні, не підтримувала країну, який тривалий час працювала і взагалі знайшла для себе нове місце роботи.

Так, нещодавно Грицук стала членом великого сімейства — російського телебачення. Стало відомо, що акторка прийняла пропозицію працювати на російському телеканалі. Зокрема, артистка стала ведучою ранкового шоу в Білорусі. Грицук працює на “ТНТ International”, який є міжнародною версією російського каналу “ТНТ”.

Марина Грицук влаштувалася працювати на російський канал

Повідомляємо, що раніше “Дизель шоу” неодноразово потрапляв у скандали через контракти з російською федерацією. Однак, після 24 лютого актори зайняли проукраїнську позицію, наприклад, Євген Сморигін взагалі відмовився від білоруського громадянства і оформив українське.