Три роки без Марини Поплавської: команда Дизель Шоу написала лист покійній колезі, який зворушує до сліз

Три роки тому з життя пішла прекрасна гумористка Марина Поплавська. Жінка стала мамою для своїх колег, які досі не можуть прийти до тями після її втрати. 20 жовтня усі члени команди склади листа для покійної, зміст якого може довести до сліз. Усі деталі читайте в статті.

Три роки тому з життя пішла прекрасна людина, улюблениця мільйонів українців — Марина Францівна Поплавська. Її серцебиття перервалося під час гастролей, коли команда “Дизель Шоу” потрапила в ДТП. На превеликий жаль, душа колективу пішла від них. Усі актори ласкаво називали її мамою, а горе досі не покидає їхню студію.

Три роки без Марини Поплавської

Лист до Марини Поплавської

Нещодавно на офіційній сторінці шоу в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, яка була присвячена покійній Марині Францівні. Справа в тому, що 20 жовтня — рівно три роки, як вона покинула цей світ. Текст, який був складений членами колективу може довести до сліз навіть найсуворіших, адже більш емоційно їхню тугу за колегою було просто неможливо виразити.

Особливої чарівності та суму цьому посту додає враження, що Марина прочитає його та відповість. Автори звернулися до неї таким чином, наче вона досі жива.

До тексту також було додано відео з кадрами, коли гумористка ще була у розквіті сил. Користувачі мережі емоційно відреагували на публікацію, адже колись ця новина сколихнула всю країну. І автори публікаціі мають рацію: Марини Поплавської дуже не вистачає. Не тільки її колегам і друзям, але й кожному глядачу, який з нетерпінням чекав на наступний вихід артистки.

Біль через її смерть не вгамувати, але вона залишила після себе творчу спадщину, яка здатна розсмішити будь-кого навіть у самий сумний та невдалий день. Свою місію вона виконала, і виконала бездоганно.

Схожі статті