Колишня дружина Володимира Кличка в жалобі: чоловік пішов, дитину забрали, а рідний брат пішов з життя

Колишня дружина всесвітньовідомого українського боксера Володимира Кличка Гейден повідомила про загибель свого рідного брата. Усі деталі в статті.

Розірвання стосунків для відомого українського боксера Володимира Кличка та його нареченої Гейден Панеттієрі було вельми складним. Американська акторка мала серйозні проблеми у тому числі психологічного характеру, тому спортсмен прийняв рішення не тільки поставити крапку у стосунках, але і забрати їхню спільну дочку, яку він обожнює.

Колишня дружина Володимира Кличка в жалобі

Дівчинка опинилася в Україні і довгий час виховувалися своєю бабусею. Після початку повномасштабної війни в Україні боксер евакуював спадкоємицю. Тим часом Гейден переживала не найкращі часи. Жінка зійшлася зі своїм колишнім бойфрендом і потрапила у декілька скандалів.

Згодом красуня дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше розповіла, що нібито дитину в неї забрали незаконно. Мовляв, Володимир змусив її підписати документи, коли вона не перебувала в адекватному стані і не розуміла що робить. Мовляв, саме так вона залишилася без своєї дочки. Зі спадкоємицею Гейден майже не бачиться.

Колишня дружина Володимира Кличка в жалобі

Як з’ясувалося, нещодавно колишня Володимира втратила і свого рідного брата Дженсена. На її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилася інформація, що юний хлопець пішов з життя. Що саме стало причиною загибелі юнака достеменно невідомо, адже Гейден поки що не оприлюднила дану інформацію.

До речі, він також активно намагався побудувати акторську кар’єру. Втім, у хлопця були проблеми депресивного характеру. Він був тривожний та замкнений. Публічно Володимир Кличко ніяк не відреагував, втім, варто розуміти, що у дочки зірки помер дядько, а це означає, що спортсмен може здійснити поїздку до Штатів разом зі спадкоємицею.

Схожі статті