Categories Шоу-бізнес

39-річна Джамала прийняла рішення виїхати за кордон і покинула Україну: рушила до Бориса Джонсона

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу раптовою появою в іншій частині Європи. Що виконавиця робить у Великобританії, дізнайтеся в нашій статті.

Вже через декілька днів після початку повномасштабної війни в Україні Джамала повідомила, що евакуювала своїх синів до Туреччини, де хлопчиків прийняла їхня тітка. Сама ж артистка була вимушена прийти на поміч своїй батьківщині. Розлука зі своїми спадкоємцями була дуже важкою, що вже і казати про розставання з коханим чоловіком.

Джамала прийняла рішення виїхати за кордон

Так, Сусанна заявила, що рушає у європейський концертний тур, метою якого став збір коштів на допомогу українським біженцям. Джамала стала першою вітчизняною артисткою, яка миттєво відреагувала на горе, що відбувалося у її країні і організувала виступи в Європі за декілька днів. У вельми короткий проміжок часу їй вдалося заробити десятки тисяч доларів, що здавалося просто фантастикою.

Джамала прийняла рішення виїхати за кордон

Не варто і казати, що темпи в яких працювала Джамала були вкрай виснажливими. На даний момент на культурному фронті працюють майже усі українські знаменитості, а тому навантаження на Сусанну значно зменшилося.

Джамала прийняла рішення виїхати за кордон

Але це не означає, що артистка вирішила сидіти, склавши руки. Нещодавно героїня нашої статті оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі фотографії з Лондону. Спочатку артистка пригадала, як приїждала до столиці Великобританії на музичну премію.

Але в цей раз Джамала з’явиться на англійській сцені разом зі своїми українськими колегами для того, щоб нагадати про боротьбу України за незалежність та демократичні цінності. 23 лютого знаменитості вийдуть на сцену у центрі столиці Великобританії, Лондоні на заході #UnitedForUkraine. Компанію їм складе оскароносна британська актриса Хелен Міррен та інші артисти.

Share