38-річна Джамала зізналася у неідеальному шлюбі: розповіла, за що сердиться на чоловіка і чи думає розлучатися

Джамала цікава фанатам не лише своєю творчістю і талантом, а й особистим життям. Про нього вона особливо не любить говорити, але на цей раз не витримала.

Легендарна співачка Джамала підкорила серця не лише українців, а й багатьох європейців. Артистка заявила про Україну на Євробаченні, але попри шалену популярність закордон не поїхала, лишившись розвивати музику на Батьківщині.

Карколомна кар’єра та натовпи шанувальників – все це не стало на шляху справжніх традиційних цінностей. Зірка успішно вийшла заміж. Її обранцем став Бекір Сулейманов – кримськотатарський активіст.

Знаменитість розповіла, що майже 5 років тому отримала дуже зворушливу пропозицію руки та серця від коханого: прямо після концерту на даху Львівської ратуші вона почула головні слова. Щоправда, не обійшлося без курйозу: жінка трохи злилася на свого молодого чоловіка за те, що він змусив її дертися драбиною на підборах.

Та зараз стосунки вже відійшли від цукерково-букетного періоду. За весь час шлюбу у знаменитостей траплялися різні ситуації. Ходили навіть чутки, що Джамала розлучається. А вона й не приховує, що існують нюанси, які дратують її в обранцеві:

“Він, особливо зараз, занурюється у якісь політичні інтерв’ю, токшоу. Я дратуюся, коли хочу поспілкуватися ввечері, а він так відволікається. Його дратує, що весь свій вільний час я використовую на інстаграм, бо веду його сама”, – зізналася Джамала.

Зазначимо, що у подружжя є двійко дітей. Співачка зазначила, що малюки дуже швидко зростають і вже демонструють свій характер. І хоч дорослішання карапузів поклало на маму і тата багато викликів, родина дивує міцністю.

Схожі статті