“В жовтні 2022 народила українця”: 47-річна Наталія Могилевська підвела підсумки року та вразила новиною

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська сколихнула мережу, організувавши підведення підсумків року. Хто чим зміг похизуватися, дізнайтеся в нашій статті.

Після початку повномасштабної війни в Україні Наталія Могилевська на відміну від багатьох своїх колег не евакуювалася. Артистка взялася за справу, в який вона є професіоналом: їздила з концертами прифронтовими зонами та надихала бійців на звершення. Співачка розповідала, що часом їздила навіть туди, куди боялися рушати інші члени її команди. Але компанію виконавиці складав її новий бойфренд.

Наталія Могилевська підвела підсумки року та вразила новиною

Наталія Могилевська підвела підсумки року та вразила новиною

24 лютого усі українці згадують, як почувалися рік тому, що робили та які плани на життя мали. Наталя Могилевська влаштувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram опитування, в якому поцікавилася у своїх підписників, хто і чим займався у цей день.

Відповіді були найрізноманітнішими, але примітно, що деяким війна порушила усі плани, тоді як інші повідомили, що цей рік приніс їм неочікуване щастя, не дивлячись ні на що.

Наталія Могилевська підвела підсумки року та вразила новиною

Так, наприклад, одна з користувачок зізналася, що напередодні вторгнення дізналася, що вагітна і в жовтні 2022-го народила українця. Материнство у такі складні часи — це героїзм, але українські жінки неодноразово доводили, що не тільки здатні вистояти, але і битися за незалежність.

Примітно, що і сама співачка знайшла свою імовірну долю саме в період бойових дій. Не так давно Могилевська зізналася, що вступила у стосунки, які дають їй надію на спільне майбутнє з обранцем. Також артистка вперше за довгий час заговорила про поповнення в родині і про те, що має навчитися бути матір’ю.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.