“Намагається сховати вагітність”: 47-річна Наталія Могилевська засвітила округлий живіт та вразила новиною

Знаменита українська співачка Наталя Могилевська вже досить довго інтригує фанатів імовірною вагітністю. Чи є імовірність, що нарешті артистка приведе на світ дитину?

Про бажання стати матір’ю Наталя Могилевська говорить щонайменше 10 років. Втім, свої плани на материнство артистка реалізувати так і не змогла. Поруч не було чоловіка, який міг би стати батьком її дитини.

Наталія Могилевська засвітила округлий живіт та вразила новиною

Тим не менш, навіть у розмовах з журналістами Наталя Могилевська не відхиляє можливості, що вона народить дитину у досить пізньому віці. Після початку повномасштабної війни в Україні шанувальники співачки дізналися, що в неї з’явився новий коханий. З обранцем вона добре порозумілася, і хоча його особистість розкривати не поспішає, зізнається, що він справжній чоловік.

Наталя Могилевська
Наталя Могилевська засвітила круглий живіт

У зв’язку з цією новиною у аудиторії з’явилася надія, що Наталія Могилевська нарешті зможе створити сім’ю. А вже через декілька місяців співачка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролик, на якому постала з досить округлим та великим животом.

Наталія Могилевська показала округлий живіт і вразила новиною

Кадри були зроблені за кулісами. Зірка одягла шовкову сукню і навіть не намагалася сховати свою фігуру. Хтось вважає, що зірка дійсно вагітна, і таких коментарів під відео можна знайти безліч.

Наталія Могилевська засвітила округлий живіт

А хтось, навпроти, підозрює, що Наталя Могилевська знову набрала зайву вагу, але вирішила нічого не приховувати і показала себе такою, яка вона є.

Варто відмітити, що декілька років тому зірка навіть говорила про можливість усиновлення дитини. Але на той момент це було неможливо через відсутність в неї чоловіка, якому вона б могла довіряти. Але у зв’язку з війною, в Україні, на превеликий жаль, з’явилося багато сиріт, які на даний момент потребують батьківської любові.

Схожі статті