Невже патріотка? Світлана Лобода в національному костюмі продемонструвала любов до України – схаменулася

Світлана Лобода – заслужена артистка Україна, популярна українська співачка. Нещодавно з нагоди річниці повномасштабного вторгнення презентувала відеокліп на пісню "По-українськи". 

Так, Світлана Лобода стала на сторону України, хоча до цього, довгий час перебувала та працювала в росії. Її нова пісня на підтримку рідній країні знайшла позитивний відгук в серцях кожного українця.

За словами співачки, вона захоплюється сміливістю, непохитністю, жагою до перемоги кожної людини в Україні. Вона артистка, яка постійно перебуває у пошуку художніх образів, які підкреслюють глибинну історію українців. Тому, Світлана вирішила випустити у світ важливу відеороботу із сенсом на трек “По-українськи”.

Героїня кліпу – мужня, сильна, вперта, яка не боїться труднощів. Вона обов’язково досягне свого, адже її не перемогти. Образ співачки дуже патріотичний та щирий. В довгому білому, вишитому платті, з традиційними українськими прикрасами та двома заплетеними косами – такий вигляд мала співачка Світлана Лобода.

Також дуже вразили й танці під музику, адже в кожному русі, в кожному новому танцювальному елементі відчувається сильний дух боротьби, сміливості та нашої незламності.

Не забула артистка наголосити на необхідності допомоги всього світу Україні для того, щоб почути таке омріяне та бажане слово “Перемога”. Так і буде. Ми не здамося й будемо боротися за свою волю, свободу, своє життя на рідній землі до кінця.

Нагадаємо, що зараз співачка продовжує активно працювати майже без вихідних. На прихильників чекають нові тури в різних країнах світу, а також вихід нового альбому.

Схожі статті