|
01.03.2023 09:11

Антон Птушкін, Дмитро Комаров, Надя Дорофєєва: Єфросиніна назвала зірок, які не хочуть з нею спілкуватися

Маша Єфросиніна – відома українська телеведуча, громадська діячка. Зізналася, хто із відомих зірок не хоче з нею спілкуватися. Всі деталі розповімо в нашому матеріалі.
Автор: Юлія Ящук

Так, ексклюзивно в інтерв’ю Маша Єфросиніна розповіла багато цікавих деталей зі свого життя. Про чоловіка на фронті, свою сестру Лізу Ющенко, активну діяльність на телебаченні та YouTube каналі.

Маша Єфросиніна зі своїм чоловіком Тимуром Хромаєвим

Зірка чесно зізналася, хто зі знаменитостей ніяк не погоджується на інтерв’ю в її щирому проєкті “Екзамен”. В цьому списку були такі особистості: Антон Птушкін, Дмитро Комаров та Надя Дорофєєва, яка все відкладає розмову на невизначений термін.

Маша пояснила, що це відбувається тільки з тої причини, що зірки здогадуються про, що йтиме мова в інтерв’ю, а тому не наважуються з нею спілкуватися.

Маша Єфросиніна

Також вона зізналася, що мріє запросити та поговорити з президентським подружжям Володимиром Зеленським та Оленою Зеленською. Вони для неї є впливовими, які багато зробили та роблять для своєї країни.

“Я мрію про інтерв’ю з Оленою Зеленською та паном Президентом”, – говорить Єфросиніна.

Це доволі непогані мрії. Глядачі та прихильники проєкту “Екзамен” вже з нетерпінням чекають на таких гостей, аби почути відповіді на питання, які цікавлять багатьох.

Маша розповіла й те, що багато українських знаменитостей відкрилися для неї із зовсім іншої, хорошої сторони. Одним з таким, вважається Олексій Дурнєв. Вони досить добре потоваришували після виходу інтерв’ю на каналі Єфросиніної.

Звичайно, сюди ще входять: Оля Полякова, адже вони зблизилися і вважають себе справжніми подругами; Леся Нікітюк, з якою було проведено багато розмов, таких жіночих, дружніх, зі сльозами; Надя Дорофєєва, адже вони теж підтримують зв’язок; Вова Дантес та Сергій Притула.

З початком війни у багатьох зірок почалися такі відносини, наче вони завжди були друзями. Підтримати, вміти вислухати та дати пораду всім, хто цього потребує – дуже важливо в цей непростий час.