“Ми будемо битися до кінця”: 42-річна Маша Єфросиніна закричала на увесь світ з проханням допомогти Україні

Українська телеведуча Маша Єфросиніна приїхала зі столиці до Львова, аби поспілкуватися з журналістами з усього світу та розповісти їм, як зараз насправді живуть українці.

Телеведуча Маша Єфросиніна від початку повномасштабного російського вторгнення на територію України веде активну інформаційну боротьбу в соціальних мережах. Теледіва практично щодня виходить у прямі ефіри до підписників, щоб підтримати їх та поділитися актуальними новинами щодо перебігу подій на фронті та в тилу.

Зараз Маша прибула до Львова, саме тут за її словами зараз зібралися представники провідних світових ЗМІ – саме з ними Єфросиніна й провела цілий день, про що також відзвітувала перед своїми прихильниками:

“У Львові зараз базуються усі ключові світові медіа. Звідси ведуться прямі репортажі. А журналісти розповсюджені по усій Україні, в найбільш гарячих точках”, – написала Маша.

Маша Єфросиніна закричала на увесь світ з проханням допомогти Україні
Маша Єфросиніна закричала на увесь світ з проханням допомогти Україні

“Сьогодні під час прямого включення на CNN на питання ведучого “Як налаштовані українці через 17 днів війни?” я відповіла коротко: “Ми будемо битися до кінця”, – заявила телеведуча.

Окрім того, Єфросиніна відвідала волонтерські штаби у Львові. Зараз, коли на Заході України відчувається відносний спокій, місцеві активісти забезпечують переселенців та військових необхідним оснащенням та гуманітарною допомогою, для цього влада Львова виділила великі приміщення та навіть державні установи під склади.

Маша Єфросиніна відвідала склади у Львові
Маша Єфросиніна відвідала склади у Львові

“Це, щоб ви бачили, допомога в нашу країну не припиняє поступати. Але, оскільки робота майже цілодобова, волонтери конче потрібні”, – зазначила Маша.

Вона також розповіла, що склад, який вона відвідала має п’ять величезних павільйонів, де щодня чекають людей для допомоги.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.