|
01.03.2023 19:27

“Ми сварилися постійно”: фіналістка “Танців з зірками” Анна Різатдінова розповіла про важкі стосунки з мамою

Анна Різатдінова – відома українська гімнастка, призерка Олімпійських ігор 2016 року, фіналістка "Танців з зірками". Приголомшила зізнанням, чому не спілкується зі своєю мамою. Найцікавіше читайте далі.
Автор: Юлія Ящук

Так, в інтерв’ю зірка відверто зізналася, які у неї відносини з мамою. 24 лютого – день, який змінив світогляд кожного українця та все наше життя. Навіть найрідніші люди можуть стати ворогами. Подібна ситуація склалася і в Анни.

Вона розповіла, що Путін зруйнував її родину. Різатдінова вважає, що ці 8 років просто зомбували людей. Її мама хороша, чуйна, підтримувала в тяжкі моменти, але тепер в стосунках найрідніших все складно. Вона зазначила, що в деяких моментах маму просто не впізнати.

Анна Різатдінова

Через різні політичні погляди вони могли сваритися, кричати, злитися, кидати трубку. Дійшло до того, що Анна Різатдінова сказала: “Ми більше спілкуватися не будемо”.

Мама зірки дуже емоційна й потрапила у лікарню, не сказавши дочці. Подруга Різатдінової попросила, щоб та набрала її, адже все було дуже погано.

Як зараз пам’ятає той момент. Здавало, що гудки в слухавці йшли вічно й нарешті Аня почула таке довгоочікуване, але вже інше “Алло”. Гімнастка дізналася, що в її рідної людини, яка дала їй життя був інсульт.

Зараз Анна Різатдінова телефонує мамі, щоб дізнатися про стан її здоров’я. Більше ніяких тем вони не обговорюють, адже пояснювати й доводити щось марно.

Ось так війна може роз’єднати та розсварити навіть найрідніших людей. Проте ми не маємо здавати. Продовжуємо жити, працювати, творити та наближувати нашу країну разом до перемоги.