Анна Різатдінова відверто розповіла про те, як ледве не наклала на себе руки: біль і щастя олімпійської чемпіонки

Олімпійська чемпіонка Анна Різатдінова пережила найбільшу поразку не на Олімпіаді, а в особистому житті.

Виявляється, гімнастка і бронзова призерка Олімпійських ігор Анна Різатдінова могла і не потрапити у великий спорт. Дівчина зізналася, що з дитинства у її олімпійське майбутнє ніхто не вірив. але впертість і працьовитість привели Анну до Олімпійського п’єдесталу.

Майбутня спортсменка сприймала будь-яку невдачу як особисту поразку. До того ж підтримку вона могла знайти лише у батька. А мама дивилася на неї як на спортсменку і не дозволяла ніяких послаблень. Про ніжність і слова любові від мами Анна тоді могла лише мріяти.

На шляху до медалі майбутня чемпіонка Анна Різатдінова неодноразово думала про те, щоб піти з великого спорту. Не зійти зі шляху гімнастці допомогла подруга і донька тренера Ірини Дерюгіної Ірина Блохіна. Вона переконала дівчину не здаватися і повірила, що найголовніші спортивні досягнення Анни Різатдінової ще попереду.

Анна різатдінова та Ірина Блохіна
Анна різатдінова та Ірина Блохіна

2016 став переломним роком у житті дівчини. Тоді вона отримала бронзову медаль на олімпіаді в Ріо. Але на цьому сюрпризи року не закінчилися. Того ж року гімнастка зустріла найбільше кохання свого життя. Вона познайомилася Олександром Онищенком, бізнесменом та політиком у вигнанні.

Це кохання принесло Анні Різатдіновій не аби які випробування. Через нього дівчина ледь не втратила все. Тоді від спортсменки відвернулося багато друзів і вона втратила повагу багатьох співвітчизників. Той період у Анни Різатдінової асоціювався з приниженнями та закидами, що вона. будучи гордістю країни, спокусилася на великі гроші. Тоді на дівчину вилилося багато бруду та критики.

Анна Різатдінова та Олександр Онищенко
Анна Різатдінова та Олександр Онищенко

До зустрічі з бізнесменом у дівчини було аж три можливості вийти заміж. але Анна чекала справжнього великого кохання.

У шлюбі з бізнесменом Олексієм Онищенком, який протримався один рік, у пари народився син Роман. Дівчина була безмежно щаслива.

Але в один момент ідеальне, здавалось би, життя розсипалося. З інтерв’ю одному з телеканалів гімнастка, як і мільйони її співвітчизників, дізналася, що вони з Олексієм Онищенком розлучилися.

Після цього у Анни Різатдінової з’явився страх стосунків і, як висловилася сама гімнастка, ненависть до чоловіків.

Спортсменка не опускає руки і вірить, що її чоловік обов’язково з’явиться у житті.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".