|
17.11.2020 11:48

Зірка ТСН Лідія Таран показала вже зовсім дорослу доньку від Доманського: Василина росте копією зіркового тата

Лідія Таран - однолюбка чи сильна жінка, яку бояться чоловіки? А можливо вона просто усі ці довгі роки одинокості так і не побачила нікого на роль другого татуся для своєї підліткової дочки.

Так, ця розумниця і красуня телеведуча вечірніх новин телеканалу 1+1 мати-одиначка. Вона виховує 13-річну дочку Василину, яку народила від Андрія Доманського. Як дізнаємося з І-мережі, народила також, не будучи з ним у шлюбі.

Втім, це не заважає Андрієві брати участь у вихованні дівчинки. Він, як розповіла телезірка у одному з інтерв’ю, «готовий прибути на допомогу на перший поклик, навіть, якщо у нього будуть свої справи».
Не знаємо чи була вже така необхідність, чи ні, але Ліда не приховує, що Василина доволі непростий підліток і всі її зусилля полягають у тому, щоб спрямувати прагнення і енергію донечки в правильне русло. Про це вона ділиться зі своїми фолловерами на сторінці в Instagram.

Фолловери живо реагують на пости Лідії – висловлюють захоплення  підтримують компліментами: Доманська копія!»; «Батькова доця»; «На тата схожа»; «Красуні; «Дуже гарні ви, Лідія, і ваша дочка»; «Які ви прекрасні!».

З аккаунту усі й дізналися, що Лідія аж 10 днів перебувала у відрядженні в США. Вона поширила світлини, де тримається за Золотого тельця в Нью-Йорку, гуляє Мангеттеном і стоїть на тлі Білого дому у Вашингтоні.

Прогулка по Мангеттену

А на наступній світлині вже бачимо довгоочікувану зустріч із найдорогоціннішим скарбом – дочкою, після повернення в Україну.

Виховувати самому дитину не просто батьківський обов’язок, це, у деякій мірі, подвиг. На це здатні лише сильні особистості. А Лідія Таран – професійна журналістка і чарівна жінка якраз такою і є. За це її й любимо.